Kupayı Unut,Lige Bak

Kupayı Unut,Lige Bak
Son dakika golüyle İstanbulspor’a yenilerek kupaya veda eden Diyarbekirspor,artık tamamen lige odaklandı. Lider,Cumartesi Muğla’da kazanarak 4’te yapmak istiyor.

 

 

Bugün  Muğla’ya Geçecek

Ziraat Türkiye Kupası’na 3.turda veda eden Diyarbekirspor’un tek hedefi lig kaldı. Ligde fazla forma şansı bulamayan futbolcuların ağırlıkta olduğu kadro ile İstanbulspor maçına çıkan Yeşil-Kırmızılı takım yenilmesine rağmen olumlu bir görüntü çizerken,taraftarların maçın ardında futbolcuları tribüne çağırarak moral vermesi ve Muğla deplasmanı için galibiyet sözü alması da motivasyonu artırdı. Muğlaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Diyarbekirspor,bugün uçakla Muğla’ya geçecek.

Toysal’dan Takıma Uyarılar

Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmazken,takımla toplantı yapan teknik direktör Bayram Toysal öğrencilerinden kupayı unutarak lige odaklanmalarını istedi. Kupa maçındaki iyi mücadeleden dolayı futbolculara teşekkür eden Toysal,kendileri için ligin daha önemli olduğuna vurgu yaparak Muğla deplasmanından galibiyetle dönerek yola kayıpsız şekilde devam etmek istediklerini söyledi.

Yeşil-Kırmızılı takımın kaptanı Abdullah Çetin ise her maçın ayrı bir final olduğuna dikkat çekerek Muğlaspor’u yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.