League of Legends'da Büyük Değişiklikler: Mythic Eşyalar Tarihe Karışıyor!

League of Legends'da Büyük Değişiklikler: Mythic Eşyalar Tarihe Karışıyor!
League of Legends dünyasında heyecanlı bir dönem kapıda! 14. sezonun sona erdiği şu günlerde, 2024 sezonunun getireceği devrim niteliğindeki değişiklikler merakla bekleniyor.

TİGRİS HABER - Uzun yıllardır oyuncuların favorisi olan League of Legends (LoL), 2009 yılında Riot Games tarafından sunulduğundan bu yana popülerliğini koruyor. Her yeni sezon, oyunculara taze ve heyecan verici deneyimler sunmak adına oyun içinde önemli değişiklikler getiriyor. Ve şimdi, League of Legends ekibinden gelen son duyuru, oyunun temel taşlarından birini sarsacak nitelikte.

Mythic Eşyalar Tarih Oluyor

Son üç sezondur League of Legends evreninde karşımıza çıkan "İhtişamlı" yani "Mythic" eşyalar artık sahneden çekiliyor. Her şampiyonun sadece bir tane taşıyabildiği bu güçlü eşyalar, özel yetenekleri ve oyun içi avantajlarıyla oyuna derinlik katmayı amaçlıyordu.

Ancak gelinen noktada görünüşe göre, Mythic eşyalar beklenen etkiyi tam olarak yaratamadı. Bazı şampiyonlar için vazgeçilmez bir unsur haline gelirken, diğerleri için beklenen faydayı sağlamakta zorlandığı görüldü.

League of Legends 14. sezonun sona erdiği bu dönemde, oyuncuları farklı sürprizler bekliyor. En dikkat çeken yeniliklerden biri, rekabetçi sezonun üç aşamaya ayrılacak olması. Oyuncular artık üç farklı rekabetçi kostüm kazanma şansına sahip olacaklar. Bununla birlikte, oyun geliştiricileri seviye atlamayı daha erişilebilir hale getireceklerini de müjdeliyor.

Yeni sezonda League of Legends dünyası, Mythic eşyaların veda etmesi gibi büyük değişikliklerle sarsılacak gibi görünüyor. Peki siz, bu İhtişamlı Eşyaların veda haberine ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın!

Tüm bunlar yaşanırken Riot Games'ten büyük bir adım geldi: Mythic eşyalar tarih oluyor. 2024 yılından itibaren oyunda Mythic eşyaların yer almayacağını göreceğiz. Tabii ki bu değişiklikle birlikte güçlü pasif özelliklere de veda ediyoruz. Artık League of Legends oyuncuları istedikleri eşyaları sınırlama olmadan kullanabilecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.