Lice’de eşler, artık biribirini daha iyi anlayacak
Diyarbakır Valiliği, tarafından düzenlenen ‘Eşler Arası İletişim’ semineri Lice Ayşe Toprak konferans salonunda araştırmacı yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun sunumuyla yapıldı.
Vakkasoğlu seminerin açılış konuşmasında eşler arası iletişimde kadınların zarafet, ziyafet ve ziyaretle, erkeklerin ise sevgi, saygı, sabır ve sadakat ile ailelerde iletişimin artırılabileceğini söyledi.
Vakkasoğlu, annelerin annelik duygusunun bilincinde olmasıyla aile kurtarılacağını ifade ederek, sevgisi az olanların ailesinde ve aile içindeki iletişiminde eksiklikler olacağını belirtti. Bireylerin eş seçiminde dikkatli olması gerektiğine vurgu yapan Vakkasoğlu, eş adayında öncelikle seven bir yürek ve güvenebilecek bir ahlak olup olmadığına bakılması gerektiğini dile getirdi.
Seminer, Vakkasoğlu’nun sunumunun ardında soru cevap şekliyle devam edildi.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.