Lider 1903 Kartalspor, rakibine tam 10 gol attı

Lider 1903 Kartalspor, rakibine tam 10 gol attı
Diyarbakır 1'nci Amatör liginin 16'nci haftasında oynanan B grup mücadelesinde lider 1903 Diyarbakır Kartalspor konuk ettiği, Diyarbakır Camlı Gençlikspor'u 10-0 gibi farklı skorla yenerek puanını 42'ye çıkardı, liderliğini sürdürdü.

Şehmus KIZILASLAN - Özel Haber

TİGRİS HABER- Aktepe A.Ş 1'nci Amatör kümede 16'nci haftasında dün B grupta oynanan karşılaşmalarda, 39 puanla liderliğini sürdüren 1903 Diyarbakır Kartalspor, Diyarbakır Camlı Gençlikspor'u 10-0'lık gibi farklı bir skorla yenerek 42 puana yükselirken, ligdeki liderliğini de sürdürdü. Licegücüspor da, Diyar21spor'u 6-0'lık net skorla yenerek, puanını 41'e çıkarırken, lideri ikinci sıradan takibe devam etti. Öz Diyar Gençlikspor ise ligden düşen Fiskaya Gençlikspor maçında hükmen galip ayrılarak 39 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu.

1903-kartalspor.jpg

1903 Diyarbakır Kartalspor Kulüp Başkanı ve Kulüp Antrenörü Adil Altındağ, karşılaşma sonrası yaptığı konuşmada, "3 yıldır bu kulübün hem başkanlığını hem de antrenörü olarak görev yapmakta olduğunu ve sezon başından bugüne kadar 16 haftadır lige lider olarak devam ediyoruz. Ama lider olmak, lider kalmaktan daha zor. Bu liderliği sezon sonuna kadar götürmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.