Lider Gitti,Lider Dönmek İstiyor

Lider Gitti,Lider Dönmek İstiyor
3.Lig 2.Grubun zirvesinde yer alan Diyarbekirspor,bugün İzmir’den koltuğunu koruyarak dönmek istiyor.

 

Ligin en fazla berabere kalan takımı Tire’ye konuk olacak Yeşil-Kırmızılı takımda sakat olan Abdullah Çetin ve Gökhan Yenigün dışında eksik bulunmuyor.

Taraftar Yasağı Yok

Son 4 maçını kazanarak geçen hafta averajla liderliğe yükselen Diyarbekirspor,bugün zorlu bir virajda olacak. Bu sezon oynadığı 5 deplasman maçında 3 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak bu alanda 10 puan toplayan Diyarbekirspor,ligde oynadığı toplam 11 maçın 8’inden beraberlikle,2’sinden galibiyetle ve 1’inden de yenilgi ile ayrılarak ilginç bir grafik çizen Tire 1922’ye misafir olacak. Deplasman yasağı olmadığı için İzmir ve çevre şehirlerdeki taraftarlar maça gelerek Diyarbekirspor’a destek verebilecek.

4 Futbolcu Kart Cezası Sınırında

Ev sahibi ekip bu sezon evinde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlikle 9 puan toplarken,sahasında hiç yenilmedi. Bursa bölgesi hakemi Hasan Kaçar’ın yöneteceği maç öncesinde Diyarbekirspor’un en golcü ismi olan Mustafa Aydoğdu ile Emrah Kiraz,Vedat Budak ve Tugay Kırcalı ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular,bugün kart gördükleri takdirde gelecek hafta Van Büyükşehir Belediyespor’la deplasmanda oynanacak maçta forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.