Mahir Ünal'ın yerine Özlem Zengin

Mahir Ünal'ın yerine Özlem Zengin
Ak Parti grup başkanvekilliği görevinden istifa eden Maraş Milletvekili Mahir Ünal'ın yerine Ak Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin getirildi.

TİGRİS HABER - Geçtiğimiz hafta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından eleştirilen AK Parti Grup Başkanvekili ve Maraş Milletvekili Mahir Ünal, grup başkanvekilliği görevinden istifa etti.

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Ünal, "Bugün itibarıyla grup başkanvekilliği görevimden affımı talep ettim. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bugüne kadar şahsıma duyduğu güven ve verdiği sorumluluklar için müteşekkirim. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım." ifadelerine yer verdi.

Özlem Zengin grup başkanvekilliğine getirildi

Ak Parti grup başkanvekilliğinden istifa eden Maraş Milletvekili Mahir Ünal'ın yerine daha önce grup başkanvekilliği görevinde bulunmuş Ak Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin getirildi.

Bahçeli, özgüven eksikliği ile suçlamıştı

Ünal, "Kültür devrimi olarak Cumhuriyet bizim alfabemizi, dilimizi, bütün düşünmemizi yok etmiştir" demişti. Bahçeli ise Ünal'ı "Bugünkü Türkçe’mizle düşünce oluşturamayacağımızı söylemek gerçekleri çarpıtmaktır, nesnel gelişmelere aykırıdır, dilimizi karalamaktır, nihayetinde özgüven eksikliğidir” diyerek eleştirdi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.