Makyajda yeni trend

Makyajda yeni trend
Makyajda yeni trend blushadow ve bu tekniğini mutlaka denemelisiniz.

Blushadow nedir?

Blushadow, modern bir allık uygulama tekniğidir. Allığı hem yanaklarınıza hem de gözlerinize far olarak uyguladığınız son trend uygulamadır. Moda haftalarında kullanıldıktan sonra popülerleşen bu teknik aynı zamanda günlük yaşamınıza da adapte edebileceğiniz bir stil. Bahar ve yaz aylarına da çok yakışacak taze bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Blushadow nasıl uygulanır?

Bu tekniği uygulamak aslında son derece kolay. İhtiyacınız olan tek şey cilt tipinize ve renginize uygun bir allık. Cildinizi makyaja hazırladıktan sonra ilk olarak allığınızı yanaklarınıza dağıtıyorsunuz. Bunu normalde kullandığınız allık fırçası ile her zamanki gibi uygulayabilirsiniz. Daha sonra bir far fırçası ile allığınızdan biraz alıp göz kapaklarınıza tampon hareketlerle uyguluyorsunuz. Son olarak bir karıştırma fırçası yardımıyla gözünüzün katlanma bölgesini hafifçe dağıtıyorsunuz. Yoğunluğunu kendinize göre ayarlayabilirsiniz fakat önerimiz yanağınızdan daha yoğun olmamasıdır. Böylece çok daha masum ve taze bir görünüm elde edersiniz. Makyajınızı bir maskara ile tamamlayabilirsiniz. Tercihen eyeliner da uygulayabilirsiniz.

Blushadow nasıl kullanılır?

Bu trendi hafif tutarak günlük hayatınıza kolayca adapte edebileceğiniz gibi, biraz abartarak gece makyajlarında da rahatça kullanabilirsiniz. 2019 yılının rengi canlı mercan bir allık ile bu trendi birleştirirseniz son dönemin en “trendy” insanı olabilirsiniz. Bu trendi çeşitlendirmeniz de mümkün. Pastel tonlarda bir allık ile yine son dönemin trendi neon renkleri birleştirerek dikkat çekici bir görünüm yakalayabilirsiniz. Örneğin şeftali bir allık ile blushadow uyguladıktan sonra alt göz kapağınızın diplerine neon mavi bir far ya da kalem uygulayabilirsiniz.

(Kaynak Habertürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.