Manchester: Bir ayda iki Kürt ölü bulundu

Manchester: Bir ayda iki Kürt ölü bulundu
İngiltere'nin Manchester kentinde 17 Ağustos'ta öldürülen bir Kürt gencinden sonra şimdi de 20 yaşın bir Kürt genci evinde eli bağlı ve asılmış olarak bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma açtı.

TİGRİS HABER - İngiltere'nin Manchester kentinin Wigan bölgesinde Keywan Huseyin adlı 20 yaşındaki Kürt genci, 11 Eylül günü evinde bağlanmış ve asılı halde bulundu.

Polis, olayla ilgili 3 kişinin soruşturulduğunu ve gözaltına alındığını açıklarken, Kürt gencinin hangi ülkeden gelen mülteci olduğu bilinmiyor.

17 Ağustos günü yine İngiltere’nin Manchester kentinde Irak Kürdistan Bölgesi vatandaşı Herdi Muhammed adlı Kürt boğazı kesilmiş halde ölü bulunmuştu. Herdi Muhammed'in 33 yaşında olduğu ve 6 yıldır İngiltere’de yaşadığı bildirildi.

Evinde asılı bulunan Keywan Huseyin adlı genç ile ilgili soruşturma başlatan polis, olay ile ilgili bağlantılı oldukları gerekçesi ile 3 kişiyi gözaltına alırken, gencin kaldığı evde 6 kişinin kaldığı açıklandı. Olayın bir cinayet olmasından şüphelenen polis ne gözaltındaki 3 kişi ne de Huseyin'in beraber evde kaldığı arkadaşlarının uyrukları hakkında bir bilgi verdi.

Cesedi 11 Eylül Pazartesi günü polis tarafından bulunan Keyvan Hüseyin hakkındaki açıklamanın ancak Perşembe günü yapılması dikkat çekti. Polis, telefon çağrılarına cevap vermeyen gencin ihbar üzerine evinde arandığı sırada cenazesinin bulunduğunu açıkladı.

Wigan polisi Keywan Huseyin'i tanıyanların polise bildiklerini paylaşması için çağrıda bulundu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.