Manisaspor’dan Örnek Davranış

Manisaspor’dan Örnek Davranış
TRT Kürdi’ye açıklamalarda bulunan Manisaspor Başkanı Bülent Baygeldi, 24 Şubat Pazar günü oynayacakları maçta Amedsporlu taraftarlara yasak uygulanmaması için girişimlerde bulunacaklarını açıkladı.

Tigris Haber-Maçın canlı yayınlanması için de TRT Kürdi’ye gerekli izni verdiklerini belirten Baygeldi,”Amedsporlu taraftarlara yasak uygulanmasını doğru bulmuyoruz. Vali beyle bu konuda görüşme yapacağız” dedi.

65 Maçlık Deplasman Yasağı Var

Amedspor’a son 65 maçta uygulanan deplasman taraftar yasağına bu hafta sonu karşılaşacağı Manisaspor’dan anlamlı bir tepki geldi.

TRT Kürdi’de yayınlanan “Dema Futbolê “ programına açıklamalarda bulunan Manisaspor Kulübü Başkanı Bülent Baygeldi, 24 Şubat Pazar günü Manisa’da oynayacakları maçta Amedsporlu taraftarlara yasak uygulanmaması için girişimlerde bulunacaklarını açıkladı.

Amedspor yönetimi ile de görüşmelerde bulunduklarını belirten Baygeldi,”futbol taraftarla güzeldir.Taraftar olmazsa futbolun ne anlamı kalır?” diye konuştu.

“Amedspor’u Manisa’mızda Misafir Etmek İstiyoruz”

Sporun kentleri ve camiaları kaynaştıran önemli bir güç olduğunu belirten Baygeldi,”Diyarbakırspor’la ve Diyarbakır’la eski yıllara dayanan dostluğumuz var. Sevgi ve kardeşlik kenti olan Manisa’da aynı zamanda çok sayıda doğu ve güneydoğulu vatandaşlarımız da yaşıyor. Diyarbakır,ülkemizin değerli kentlerindendir. Amedsporlu taraftarlara yasak uygulanmasını tasvip etmiyoruz. Manisa valisi ile görüşerek bu maçta yasak uygulanmaması için talepte bulunacak. Amedspor kafilesini ve taraftarlarını en güzel şekilde misafir etmek istiyoruz”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.