Mansur Yavaş: Birinci turda biter

Mansur Yavaş: Birinci turda biter
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Şu anda 91 bin 913 sandığın sonucu geldi. Buna göre Sayın Genel Başkanımız yüzde 47.42 oyda. Sayın Erdoğan 46.80 oy aldı" dedi.

TİGRİS HABER - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim sonuçlarıyla ilgili ortak açıklama yaptı.

İBB Ekrem İmamoğlu, "İtidalli açıklamaları saygıyla karşılıyoruz. Olgun ve sağlıklı mesajlar verilmesi elbette bizi mutlu ediyor. Belli bir saatte çıkıp seçimi kazandık diyen bir anlayışla mücadele ettik birçok seçimde. O bakımdan biz şerbetliyiz sürece" dedi.

Basın açıklamasında konuşan Mansur Yavaş:

"Şu anda 91 bin 913 sandığın sonucu geldi. Buna göre Sayın Genel Başkanımız yüzde 47.42 oyda, 11 milyon 428 bin 512 oy bize intikal eden. Sayın Erdoğan yüzde 46.80, 11 milyon 278 bin 773 oy almış şu ana kadar. Sayın Sinan Oğan da yüzde 5.33, 1 milyon 283 bin 775 oy almış. Ama bunların içerisinde Ankara, İstanbul ve İzmir'in henüz büyük ölçüde sandıkları gelmedi bize. Üçünde de öndeyiz. Yüzde 50'nin üstünde İstanbul, Ankara'da da yüzde 49'un üzerinde Sayın Kılıçdaroğlu. Büyükşehirlerden gelen oylarla da inşallah süreci zamanında tamamlayacağımızı umuyoruz" diye konuştu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.