Mansur Yavaş: Yardımlara devam edeceğiz

Mansur Yavaş: Yardımlara devam edeceğiz
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Yardımlara devam edeceğiz" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun imzasıyla yerel yönetimlerin koronavirüse karşı başlattığı yardım kampanyalarının incelenmesi için yayınlanan genelgenin ardından İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyelerinin bağış hesapları bloke oldu Sputnik’e konuşan İBB kaynakları yarın blokajın kaldırılması için başvuru yapacaklarını açıkladı.

Sputnik'e konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kaynakları, bağış hesaplarına konulan blokajın kaldırılması için yarın başvuruda bulunacaklarını belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasıyla 81 ilin valiliklerine 'yerel yönetimlerin koronavirüse karşı başlattığı yardım kampanyalarının incelenmesi' için gönderilen genelge sonrası İBB ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yardım kampanyası için kullanılan bağış hesaplarına blokaj gelmişti.

'Yardımlara devam edeceğiz'

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş Twitter'dan yaptığı paylaşımla banka hesaplarının bloke edildiğini doğruladı. Yavaş paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İşini ve gelirini kaybetmiş insanları desteklemek için kullandığımız ve sizlerin de katkıda bulunduğu banka hesapları İçişleri Bakanlığı genelgesi ile bloke edilmiştir. Kimse endişe etmesin. Planladığımız yardımlara devam edeceğiz. Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.