Mardin'de genç kalemler yazarlık yolunda

Mardin'de genç kalemler yazarlık yolunda
Gazetemiz yazarlarından Ceylan Alkan,  Mardin'de Genç Kalemler Yazarlık Atölyesi’nde.

Genç Kalemler Yazarlık Atölyesi, Mardin Hacı Süphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde ve yazar Ceylan Alkan rehberliğinde, çalışmalara başladı. Okul Müdürü Şeyhmus Demir’in himayelerinde başlatılan yazarlık atölyesine yoğun talep gösteren öğrenciler, geleceğin yazarları olma yolunda ilk adımlarını attı.

mardinde-genc-kalemler-yazarlik-yolunda-(2).jpg

Yapılan ilk çalışmalarda öğrencilerin çok heyecanlı ve istekli oldukları görüldü. Öğrenciler, okullarında yazarlık atölyesinin kurulmasından memnuniyetlerini dile getirerek, Salı ve Perşembe günleri yapılan atölye çalışmalarını sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

mardinde-genc-kalemler-yazarlik-yolunda-(1).jpg

 Yazarlık atölyesinin rehberliğini yapan Ceylan Alkan, bu çalışmaların yazarlık anlamında ilk adım olduğunu, okuma ve yazma sürecinin bir ömür devam etmesi gereken bir eylem olduğunu söyledi.

mardinde-genc-kalemler-yazarlik-yolunda-(4).jpg

Okul Müdürü Şeyhmus Demir ise, Genç Kalemler Yazarlık Atölyesi’nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti belirterek, genç yazarların yetişmesi adına bu çalışmaların faydalı olduğunu ifade etti. Demir, ayrıca Ceylan Alkan’a teşekkürlerini iletti. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.