Mardin'in dar sokaklarında dağ bisikleti heyecanı

Mardin'in dar sokaklarında dağ bisikleti heyecanı
Mardin'de 'Dara Antik Kenti MTB CUP XCO Dağ Bisikleti Şampiyonası'nın ilk etabı olan "Eski Mardin Sokakları Ulusal Dağ Bisikleti Yarışı” düzenlendi.

TİGRİS HABER - Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliğinde kentin tarihi güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla “Pedallar Medeniyetlerin Beşiği Mardin'de" sloganıyla düzenlenen '1.Mardin Dara Antik Kenti MTB CUP XCO Dağ Bisikleti Şampiyonası'nın ilk etabı olan "Eski Mardin Sokakları Ulusal Dağ Bisikleti Yarışı" yapıldı.
Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan yarışmada bisikletçiler, tarihi Mardin’de merdivenli ve dar sokaklarında kıyasıya mücadele verdi. 5 farklı kategoride 30 şehirden aralarında milli sporcularında bulunduğu 25'i kadın 138 sporcu, dar ve merdivenli sokaklardaki yaklaşık 10 kilometrelik parkurda pedal çevirdi.
Yarışmada, büyük erkeklerde Samet Bulut, genç erkeklerde Emre Yuca, yıldız erkeklerde Muhammet Ali Sümbül, master erkeklerde Mehmet Can Balcı ve kadınlar kategorisinde Emine Irmak Sezer birinci oldu. (İHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.