Mavi liste adayı Karagöz Tigris’i ziyaret etti

Mavi liste adayı Karagöz Tigris’i ziyaret etti
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası meslek komiteleri seçimleri için son viraja girildi. Adaylar üyeleri ve gazete bürolarına yoğun geziler yapıyor. Mavi liste adayı Musa Karagöz, Tigris Haber gazetesini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TİGRİS HABER - Gazetemizin Yayın Koordinatörü Naci Sapan’ı çalışma arkadaşlarıyla birlikte ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Mavi Liste Başkan Adayı Musa Karagöz, geniş bir çalışma grubu ile DTSO seçimlerine hazırlandığını, arkadaşlarıyla bir mesafe kat ettiklerini belirterek, “Uzun zamandır kolları sıvamıştık. Bir mesafe aldığımızı söyleyebilirim. Seçim için son viraja girdik, çalışmalarımız daha da hızlandırarak, seçim saatine kadar gece gündüz çalışacağız. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Önce kendi meslek grubumda kazanıp, oda başkanlığı için yoğunlaşacağım. İyi bir ekiple yola çıktık, meslek erbaplarından destek bekliyorum” dedi.

Tigris Haber ekibini tanımaktan mutluluk duyduğunu da dile getiren Musa Karagöz, “Her zaman ilgiyle okuduğum bir gazete. Doğru haberciliğinden dolayı Tigris Haber’i kutluyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.