Meclis’te yemin töreninde kavga!
Yayınlanma:
TBMM’de Akın Gürlek ve Mustafa Çiftçi’nin yemin töreni sırasında CHP ile AKP arasında tartışma çıktı.
TİGRİS HABER - TBMM Genel Kurulu’na, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek Adalet Bakanı, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi de İçişleri Bakanı olarak yemin etmek için geldi.
CHP, Gürlek’in başsavcılıktan istifa etmediği için yemin edemeyeceğini savundu. AK Parti ise itiraz ederek durumun Anayasa’ya uygun olduğunu belirtti. TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ da bir usul yanlışlığı olmadığını söyledi.
GÖKÇEK'TEN TANAL'A YUMRUKLU SALDIRI
Bozdağ’ın Gürlek’i yemin etmesi için kürsüye çağırmasının ardından CHP protestoya başladı. CHP’nin kürsüyü işgal etmesi üzerine AK Partili milletvekilleri de kürsüye yöneldi.
AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal'a yumrukla saldırdı. Mahmut Tanal’ın burnu kanadı.

Kaynak:Halk Tv
Politika






Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.