MED A.Ş. yönetimi istifa etti

MED A.Ş. yönetimi istifa etti
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi MED A.Ş.’nin yönetimi ve mali müşavirleri atanan kayyumu protesto ederek istifa etti.

İçişleri Bakanlığı kararıyla Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı’nın görevden alınıp yerine kayyum atanmasına karşı tepkiler sürerken, belediyenin şirketi olan MED Kentsel ve Sosyal Hizmetler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyesi 6 kişi, görevlerinden istifa etti. MED A.Ş. Başkan Yardımcısı Seher Tümer, istifa dilekçelerini belediyeye kayyum olarak atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun şirket için görevlendirdiği vali yardımcısına teslim ettiklerini belirtti.

 6 KİŞİ İSTİFA ETTİ

 MED A.Ş. yönetimi ve birlikte çalıştıkları mali müşavirlerle birlikte toplam 6 kişi istifa ettiklerini kaydeden Tümer, “31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 63 halkın oyunu alarak belediye eşbaşkanı seçilen Adnan Selçuk Mızraklı’nın görevden alınıp yerine kayyum atanmasını protesto etmek amaçlı, bizler MED A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri olarak bu günden itibaren görevimizden istifa etmiş bulunuyoruz” ifadesinde bulundu. (Kaynak: MA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.