Metro Market: Müşterilerimize kaliteli ürünler sunuyoruz

Metro Market: Müşterilerimize kaliteli ürünler sunuyoruz
Metro Marketler Zinciri, tarihi geçmiş gıdaların Diyarbakır’a gönderildiğine dair çıkan haberler üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu büyük marketlerde alışveriş yapan vatandaşları uyardı. Ebedinoğlu, “ Zincir marketlerde tarihi geçmiş gıdalar satıyor. Bu marketlerde yapılan denetimlerde tarihi geçmiş 5 bin 400 paket gıda ele geçirildi” açıklaması büyük yankı uyandırdı.

Bu açıklamanın ardından Metro Marketler Zincirinden yazılı bir açıklama geldi. Yapılan yazılı açıklamada, “Yayınınızda 11 Ocak 2020 tarihli “Tarihi geçmiş gıdalar Diyarbakır’a gönderiliyor” başlıklı, mağazamızda tarihi geçmiş ürünler satıldığına ilişkin yayınlanan haberle ilgili sizinle iletişime geçiyoruz. Habere konu olan bu olayın markamız ile hiçbir ilgisi olmadığını ve haberde adımızın yer almasının marka itibarımıza zarar verdiğini belirtmek isteriz.

Metro Türkiye olarak müşterilerimize 30 yıldır güvenilir ve kaliteli ürünler sunmak en önemli önceliğimizdir. Raflarımızda tüketicilerimize sunduğumuz ürünler, sertifikalı kalite kontrol süreçlerimiz doğrultusunda düzenli olarak denetimimiz altındadır. Bugüne kadar yaptığımız gibi, müşterilerimize güvenilir ürünler sunmak adına gerekli kalite kontrol çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürmeye devam edeceğiz.

Halk sağlığı gibi titizlikle yaklaşılması gereken bir konuda kamuoyunu doğru bilgilendirebilmek adına paylaştığımız bilgilere gazetenizde yer vermenizi önemle rica ederiz. Önümüzdeki dönemde benzeri süreçlerde bizimle iletişime geçmeniz halinde size gerekli bilgileri sağlamaktan memnuniyet duyacağımızı ayrıca belirtmek isteriz” ifadelerine yer verildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.