MHP İlçe Başkanı eroinle yakalandı!

MHP İlçe Başkanı eroinle yakalandı!
Seçimlere az bir süre kala Cumhur İttifakı üyesi MHP uyuştururcu operasyonuyla sarsıldı. MHP Hizan İlçe Başkanı Eyüp Üste, Diyarbakır’da 1 kilo eroin ile yakalandı. Üste gözaltına alınırken, genel merkez talimatıyla ilçe yönetimi düşürüldü.

TİGRİS HABER - Tele1’den Egehan Erkün’nin haberine göre, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bitlis Hizan İlçe Başkanı Eyüp Üste, Diyarbakır’da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 1 kilo uyuşturucu ile yakalandı. Gözaltına alınan MHP İlçe Başkanı Üste tutuklandı.

İlçe başkanı jet hızıyla görevden alındı

MHP’li Üste’nin uyuşturucu madde ile yakalanmasının ardından Genel Merkez talimatıyla Bitlis Hizan İlçe Yönetimi feshedildi. Bitlis İl Başkanlığı hesabından yapılan paylaşımda, “Bitlis Hizan MHP İlçe yönetim kurulumuz genel merkezimin takdirleri sonucu, parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince fesh edilmiştir” denildi.

‘İstifa bu kötü hadiseye denk geldi’

MHP’li Üste hakkında ‘artık eski ilçe başkanı’ ifadesini kullanan İl Başkanı Uçak, önce iddiayı reddeti daha sonra söz konusu operasyonu doğruladı. Uçak, Hizan ilçe yönetiminin genel merkez talebiyle düşürülmediğini belirterek, ‘Kendisi istifa etti ama paylaşımı o şekilde yaptık” iddiasını öne sürdü.

İstifa gerekçesini sorduğumuzda ise İl Başkanı Uçak, “Kendisi yetersiz kalmıştı. İstifa bu kötü hadiseye denk geldi. İstifadan sonra haberdar olduk, olmaması gerekirdi. Bizimle hiçbir ilgisi yok. Bizde de bu tarz olaylar olmaz.” dedi.

Gözaltına alınan Üste’nin emniyetteki durumunu sorduğumuz Uçak, “Bilmiyorum, haberimiz olmadı” yanıtını verdi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum