MHP’li Yıldız’dan ‘Umut Hakkı’ açıklaması

MHP’li Yıldız’dan ‘Umut Hakkı’ açıklaması
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "Umut hakkı başlık olarak olmasa da AİHM kararları üzerinden içerik olarak yer alacak" dedi.

TİGRİS HABER - MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Meclis Komisyonu yazım ekibi toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldız, "Umut hakkının" isim olarak olmasa da Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) kararları dolayısıyla raporda yer alacağını söyledi. Yıldız, "Umut hakkı başlık olarak olmasa da AİHM kararları üzerinden içerik olarak yer alacak" dedi.

Eve dönüş yasası olarak adlandırılan yasaya ilişkin ise Yıldız, "Yasanın adını da koymuşsunuz. Olur, inşallah çıkışta daha net şeyler söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Yapılacak toplantının son toplantı olup olmayacağı sorusunu da yanıtlayan Yıldız, "Umarım bugün bitireceğiz" diye konuştu. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.