‘Millet Bahçesi’ göle döndü!

‘Millet Bahçesi’ göle döndü!
Diyarbakır’da önceki yıl yıkılarak yerine AVM yapılması düşünülen ancak daha sonra ‘Millet Bahçesi’ olacağı açıklanan eski stat yeri yağışlar nedeniyle göle döndü.

Tigris Haber- Diyarbakır’da yaklaşık 3 yıl önce yıkılan ve yerine AVM yapılması düşünülen eski stadyum yeri ile ilgili, 24 Haziran seçimleri öncesi Diyarbakır’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Millet Bahçesi” müjdesini vermişti. Haziran başında Diyarbakır İstasyon meydanında halka seslenen  Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yıkılan stadyumun yerini ne yapacağımızı biliyor musunuz. Orayı millet bahçesine çevireceğiz. Anneler çocukları ile birlikte dinlenecekler, çocuklarıyla oyun oynayacaklar” ifadelerini kullanmıştı. 

Haziran’dan bu yana “Millet Bahçesi” ile ilgili herhangi bir adım atılmadı. Geleceği belirsiz olan eski stat yeri yağışlar nedeniyle adeta göle döndü. Herhangi bir çalışmanın yapılmadığı Millet bahçesinin ne olacağı bilinmiyor.

Geçtiğimiz aylarda gazetemize konuşan Çevre Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin, millet bahçesi ile ilgili kendilerine ulaşan herhangi bir bilgi olmadığını söylemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.