Miniklerden sevindiren sergi

Miniklerden sevindiren sergi
Diyarbakır’da Neşeli Yüzler Anaokulu öğrencilerin yaptığı etkinlikler sergilendi. Sergiyi gezen Kayapınar Kaymakamı Ünal Koç, okul müdiresinden sergi hakkında bilgi alarak, öğrencilerle sohbet etti, hediye verdi.

Küçük elleriyle büyük iş yaptılar!

Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi’nde bu yıl hizmete giren Neşeli Yüzler Anaokulu öğrencileri el emeği göz nuru olan resim sergisi açtı. Sergi açılışına Kayapınar Kaymakamı ve belediye başkanvekili Ünal Koç, Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Engin Öztürk ve Okul müdiresi Ceylan Ziytak yaptı.

minikler-sevindirdi-(1).jpg

Miniklerin yaptığı etkinlikleri tek tek gezen Kaymakam Koç Okul müdiresi Ceylan Ziytak’tan bilgi aldı. Miniklerle ilgilenen Koç çocuklarla önce sohbet etti ardından hediyeler verdi.

Eksikliklerimizi bir bir gideriyoruz

Kaymakam Koç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Öztürk’ün sergiye katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziytak, “Okulumuz bu yıl hizmete girdi. Kurumlarımızın da desteği ile birçok eksiklerimizi giderdik. Miniklerimizin daha sağlıklı koşullarda eğitim görmesi ve etkinlikler yapabilmesi için eksikliklerimizi giderirsek mutlu oluruz. Bu konuda sayın Kaymakamımızın eğitime verdiği önemi biliyoruz. Bizleri kırmayarak sergimize katıldıkları için kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

minikler-sevindirdi-(3).jpeg

Minik elleriyle güzel işler yapıyorlar

Resim sergisi ile ilgili bilgi veren Neşeli Yüzler Anaokulu müdiresi Ceylan Ziytak, miniklerin küçük yaşta büyük işler yaptığını belirterek, “Miniklerimizin yıl boyunca sınıflarda yaptığı resimler, bilim sanat etkinliği, süslemeler ve el işlemelerini bu sergi ile velilerimizin beğenisine sunduk. Gerekli ortam sağlandığında miniklerin nasıl güzel işler yaptığını hepimiz gördük. Çocuklarımız minik elleriyle yaptığı bu güzel işlerin onların geleceğinde çok etkili olacaktır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.