Mossad İran'ın kalbini tehdit etti

Mossad İran'ın kalbini tehdit etti
Mossad Başkanı David Barnea, Reichman Üniversitesi’nde katıldığı bir güvenlik konferansında İran ile ilgili gündemi işgal eden açıklamalarda bulundu.

TİGRİS HABER - EuroNews'te yayınlanan habere göre Mossad'ın Başkanı David Barnea, katıldığı güvenlik konferansında İran'ın her an yeni saldırılar planladığını ve İsrail'in de bunları boşa çıkarmak ve intikam almak için cevap verdiğini açıkladı.

Dünya genelinde 20'den fazla Yahudi hedefi vurma girişiminin faillerini bulmak için Tahran'ın kalbine saldırmaya hazır olduklarını söyleyen Mossad Başkanı David Barneda, müttefiklerinin 2022 yılında Avrupa, Afrika, Güneydoğu Asya ve Güney Amerika'da 27 saldırıyı önlediğini açıkladı.

Reichman Üniversitesi'inin düzenlediği güvenlik konferansında İran'ı kalbinden vurmakla tehdit eden Barnea, "bu komplolar İran tarafından planlandı ve yönetildi" dedi.

"Bu konuştuğumuz anda bile yeni saldırılar düzenlemeye çalışıyorlar" diye İran'ı suçlayan Barnea, "mesajımız yüksek, net ve kararlı" dedikten sonra "saldırı ekipleri göndermeye karar verenler, kusura bakmayın, emin olun ki size ulaşacağız ve herkesin göreceği şekilde adalet yerini bulacak. Bu geçmişte kanıtlandı ve gelecekte de bunu bir sonraki seviyeye yükselteceğiz" diyerek tehditlerinin dozajını arttırdı.

İran'ın ajanlarının yanı sıra onları gönderen komutanların da peşine düşeceklerini belirten İsrail'in Dışistihbarat Servisi Mossad lideri, "bunların hesabı İran'ın derinliklerinde, Tahran'ın kalbinde sorulacaktır" dedi.

İsrail İran'ı nükleer geliştirmek ve nükleeri de İsrail'i vurmak için geliştirmekle suçlarken, Tahran yönetimini en büyük düşman olarak görmekte.

İran da İsrail'i İran nükleer uzmanlarını ve bilim insanlarını öldürmek ve tesislere saldırmakla suçluyor. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.