Muhalefetten ‘fahiş’ zamlara tepki

Muhalefetten ‘fahiş’ zamlara tepki
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu elektrik ve doğal gaza yapılan zamlara tepki gösterdi.

TİGRİS HABER- Türkiye 2022'nin ilk sabahına zamlı tarifelerle uyanırken yapılan zamlara siyasilerden tepki gelmeye başladı.

İktidara tepki

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, peş peşe gelen zamlara tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karamollaoğlu, "2021'in son saatlerini doğalgaz, elektrik ve akaryakıta gelen kallavi zam haberleri ile kapattık, yeni yılın ilk gününe de yeni zamlarla uyandık. Bir kez daha anlaşıldı ki; 2022'nin "hoş gelmesi", ancak bu iktidarın "güle güle gitmesi" ile mümkün olacak!" dedi.

CHP lideri de eleştirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni yılın ilk gününde elektrik ve doğal gaza gelen zamların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Devasa zamları bu gece getirdin elektriğe, doğal gaza. İnsanlar yılı kapatırken, sessizce ümüklerini sıktın." diye seslendi.

Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, en ufak bir tebessümü bile çok görüyorsun bu millete. Devasa zamları bu gece getirdin elektriğe, doğalgaza. İnsanlar yılı kapatırken, sessizce ümüklerini sıktın. Bu millete huzur olmadıkça, Saray’ında sana ve senin çürüttüğün kurumlara da huzur olmayacak. Bu da benim 2022 sözüm olsun!" ifadelerini kullandı. (Kaynak: dünya)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.