VİDEO-Muhtar adayları elektrik panosunda

VİDEO-Muhtar adayları elektrik panosunda
31 Mart Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerin başkan adayları ve mahalle muhtar adayları da seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da Belediye Başkan adayları tanıtımlarını sosyal medya üzerinden yaparak, vaatlerini bu yolla seçmenlere ulaştırırken, muhtar adayları ise kendilerini tanıtabilmek için yüksek gerilimli elektrik direkleri, sokak aydınlatma direkleri ya da elektrik trafolarına fotoğrafları asarak yapıyor. Muhtar adaylarının artık ‘gelenekselleşen’ bu yolla tanıtım yapmasının, biraz da ekonomik sebeplerden kaynaklandığı savunuldu.

muhtar-adaylarti-trafolarda-2.jpegBağların yeni yerleşim bölgesi olan Bağcılar’da da muhtar adaylarının resimlerini elektrik trafolarına astıkları gözlendi. Şehrin birçok yerinde olduğu gibi burada da elektrik direkleri ve trafoların üzeri muhtarların tanıtım fotoğrafları ile kaplanırken, bu durum ‘Dikkat Muhtar Adayı Çarpar !’ şeklinde esprili yorumlara yol açtı. Çevre ve görüntü kirliliğine da yol açan uygulama zaman zaman tepkiye yol açsa da, her seçim döneminde alışık manzaraların önüne maalesef geçilemiyor.

muhtar-adaylarti-trafolarda-3.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.