Münih’te SDG ve ABD görüşmesi

Münih’te SDG ve ABD görüşmesi
Görüşmede, SDG ile Suriye geçici hükümeti arasında 30 Ocak’ta duyurulan anlaşma ve bu anlaşma kapsamında yaşanan son gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

TİGRİS HABER - Suriye Demokratik Güçleri (SDG) Genel Komutanı Mazlum Abdi ile Kuzey ve Doğu Suriye Özerk Yönetimi Dış İlişkiler Dairesi Eş Başkanı İlham Ahmed, Almanya’da düzenlenen 62. Münih Güvenlik Konferansı kapsamında ABD Dışişleri Bakanı Marco rubio ve Suriye geçici hükümeti Dışişleri Bakanı Esad Şeybani bir araya geldi.

Görüşmede, SDG ile Suriye geçici hükümeti arasında 30 Ocak’ta duyurulan anlaşma ve bu anlaşma kapsamında yaşanan son gelişmelerin ele alınması, Suriye’de güvenlik düzenlemeleri ve entegrasyon başlıklarının değerlendirilmesi bekleniyor.

Kaynak:İlke Tv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.