Musk, Kucağında oğlu ile Erdoğan'ın kaldığı yere geldi

Musk, Kucağında oğlu ile Erdoğan'ın kaldığı yere geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki temasları sırasında Elon Musk ile görüştü. Birleşmiş Milletler (BM) Zirvesi kapsamında ABD'de olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk'ı Türkevi'nde kabul etti.

TİGRİS HABER - Ajanslarda yer alan habere göre görüşme New York'taki Türkevi'nde gerçekleşirken görüşmede Musk'ın Türkiye'ye yapmayı planladığı yatırımlar ele alındı. Haberlere göre Elon Musk, Erdoğan'la görüşmesine kucağında çocuğuyla geldi.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, BM 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan İsrail Cumhurbaşkanı Netanyahu ile de görüşecek.

Musk'ın Türkiye'ye yapmayı planladığı yatırımların ele alındığı belirtilirken, Türkevi'ne kucağında iki yaşındaki oğlu ile gelmesi gündem oldu. Oğlu Exa Dark Sideræl Türkevi'ne giren Elon Musk'un görüntüleri yayınlandı.

Erdoğan'ın 20 Eylül'e kadar ABD'de temaslarda bulunması beklenirken, iş dünyası temsilcileri, düşünce kuruluşları, Amerikan toplumunun farklı kesimleri ve kanaat önderleriyle bir araya geleceği bir programının olduğu belirtiliyor. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.