Nasıranlı: 100 Dönümlük Serada 500 Kişiye İstihdam Sağlayacağız

Nasıranlı: 100 Dönümlük Serada 500 Kişiye İstihdam Sağlayacağız
AK Parti Diyarbakır’ın Kayapınar Belediye Başkan adayı Cevdet Nasıranlı, seçilmeleri halende kuracakları 100 dönümlük serada 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını söyledi.

Tigris Haber- AK Parti Diyarbakır’ın Kayapınar Belediye Başkan adayı Cevdet Nasıranlı, seçilmeleri halende kuracakları 100 dönümlük serada 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını söyledi.

Nasıranlı,” Seracılık göründüğü gibi istihdam konusunda önemli bir çalışma. Kuracağımız seralarda vatandaşlara istihdam sağlayacağız.” dedi.


Seçim Ziyaretlerine

AK Parti Diyarbakır’ın Kayapınar Belediye Başkan adayı Cevdet Nasıranlı, Sur ilçesine bağlı Karakoç köyünde bulunan seraları gezdi. 

İşletmeci Halit Ersin tarafından karşılanan Nasıranlı, seraları gezdikten sonra Ersin’den bilgi aldı. 20 dönüm üzerine kurulu serada yılda 700 ton ürün aldığını belirten Ersin, serada 40 kişiye sigortalı iş imkanı sağladığını dile getirdi.
Nasıranlı da, seçilmeleri durumunda Kayapınar ilçesinde en az 100 dönüm üzerine belediye tarafından sera yapacaklarını ve bununla 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını söyledi.


“Seracılık Çok Önemli Bir Sektör”

nasiranli-004.jpg


Halkın bu sayede kuracakları pazarlardan uygun fiyatta sebze ve meyve alabileceğini kaydeden Nasıranlı, “Biz belediye hizmetini sadece yol asfalt rutin belediyecilik olarak düşünmüyoruz. Çıkış amacımız, özelikle kendi imkanlarımızı kullanarak istihdam kaynakları oluşturmaktır. Seracılıkta göründüğü gibi istihdam konusunda önemli bir çalışma. Kuracağımız seralarda vatandaşlara istihdam sağlayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, biz gönül belediyeciliğini kuracağız” dedi.

Eker Ve Bal’dan Seçim Bürosuna Ziyaret


Bu arada Gıda Tarım Ve Hayvancılık Eski Bakanı, Diyarbakır Milletvekili Mehmet Mehdi Eker ile Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Cevdet Nasıranlı’nın seçim bürosunu ziyaret etti.


Vatandaşlara hitap eden Eker,Diyarbakır halkının hizmeti hak ettiğini ve artık hizmete oy vermesi gerektiğini dile getirerek 31 Mart’ın bölge için milat olması gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.