Nasıranlı Aralarında Husumet Bulunan Aileleri Barıştırdı

Nasıranlı Aralarında Husumet Bulunan Aileleri Barıştırdı
Diyarbakır’da bir süre önce yaşanan bir olaydan dolayı aralarında husumet bulunan Aslan ve Seyyar aileleri, AK Parti Kayapınar Belediye Başkan Adayı Cevdet Nasıranlı’nın araya girmesiyle barıştı, husumet son buldu.

Tigris Haber-  “Barışmak Dinimizin Ve Kültürümüzün Gereğidir”

nasiranli-aralarinda-husumet-bulunan-aileleri-baristirdi-(2).jpg

AK Parti Diyarbakır Kayapınar Belediye Başkan Adayı Cevdet Nasıranlı, yoğun geçen seçim çalışmalarında önemli bir toplumsal barış olayına da imza attı.

Aralarında husumet bulunan Aslan ve Seyyar aileleri, Nasıranlı’nın devreye girerek iki aileyi bir araya getirmesiyle barıştı. Barış buluşmasına öncülük etmekten mutluluk duyduğunu belirten Nasıranlı,”Barışmak, barış içinde yaşamak hem dinimizin hem kültürümüzün bir gereğidir. Hayırlı bir olaya vesile olmaktan dolayı mutlu olduk, husumete son veren ve bu buluşmaya vesile olan iki aileye de teşekkür ediyoruz” dedi.

Seçim Ziyaretlerine Devam

AK Partili Nasıranlı seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere de devam ediyor. Kentin önemli kanaat önderlerinden şeyh Murat Cengiz ile Memur-Sen Şuber Başkanı Yunus Memiş’i ziyaret eden Nasıranlı, Dağkapı, Mardinkapı, Balıkçılar, Kuyumcular çarşısı, Kervansaray ve Dağkapı Meydanındaki esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek proje ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.