NASIRANLI’DAN EV VE ESNAF ÇIKARMASI

NASIRANLI’DAN EV VE ESNAF ÇIKARMASI
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren AK Parti Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi belediye başkan adayı Cevdet Nasıranlı, zaman zaman ilgi çekici davetler alıyor. Huzurevleri semtinde yaşayan bir grup vatandaşın sosyal medya üzerinden davette bulunduğu Nasıranlı, vatandaşların evlerine konuk oldu.

Vatandaşlar Sosyal Medya Üzerinden Davet Etti, Başkan Adayı Nasıranlı Evlere Çıkarma Yaptı

Tigris Haber-Nasıranlı, geçtiğimiz günlerde de kendisini sosyal medyada paylaştığı videolu mesajla iş yerine davet eden kuaföre gitmiş,burada hem traş olmuş hem vatandaşlarla sohbet etmişti. Nasıranlı, ayrıca Huzurevleri semtinde esnafları ve vatandaşları da ziyaret etti.

vatandaslar-sosyal-medya-uzerinden-davet-etti,baskan-adayi-nasiranli-evlere-cikarma-yapti-(20).jpg

Adayların Çalışmaları Devam Ediyor

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanan Diyarbakır'da adayların çalışmaları zaman zaman renkli görüntülere ve ilgi çekici tablolara neden oluyor.

AK Parti Kayapınar başkan adayı Cevdet Nasıranlı, zaman zaman ilgi çekici davetler alıyor. Bu davetlerdeb biri dün gerçekleşti. Huzurevleri semtinde yaşayan bir grup vatandaşın sosyal medya üzerinden davette bulunduğu Nasıranlı, vatandaşların evlerine konuk oldu

 

vatandaslar-sosyal-medya-uzerinden-davet-etti,baskan-adayi-nasiranli-evlere-cikarma-yapti-(4).jpg

“Belediyeyi Halkla Beraber Yöneteceğiz”

Buluşma samimi bir ortamda geçti,vatandaşların ilgisinden memnun kalan ve kendilerine teşekkür eden Nasıranlı, seçilmesi halinde her zaman halkın içinde olarak belediyeyi halkla birlikte yöneteceğini,siyaset ve sınıf ayrımı yapmadan herkesin belediye başkanı olacağını söyledi.

Vatandaşlar da davetlerini geri çevirmeyen başkan adayı Cevdet Nasıranlı’ya teşekkür etti. Nasıranlı, ziyaretin sonunda vatandaşlarla resim çektirdi.

Nasıranlı, geçtiğimiz günlerde de kendisini sosyal medyada paylaştığı videolu mesajla iş yerine davet eden kuaföre gitmiş, burada hem traş olmuş hem vatandaşlarla sohbet etmişti.

Gençlik Merkezine Çıkarma Yaptı

Cevdet Nasıranlı, seçim ziyaretleri kapsamında Kayapınar Gençlik Merkezi’ni de ziyaret ederek burada faaliyet yürüten vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Nasıranlı, seçilmesi halinde en büyük yatırımı gençlere yapacağını,sosyal,sportif ve kültürel faaliyetlere ağırlık vereceğini,istihdam ve işsizliğe yönelik projeleri hayata geçirerek gençlerin önünü açacağını kaydetti.

Nasıranlı, seçim çalışmaları kapsamında Huzurevleri semtinde esnafları ve vatandaşları da ziyaret etti.

“Yatırımcıların Önünü Açacağız”

Nasıranlı’nın bir diğer durağı Diyarbakır Ticaret Borsası oldu. Borsa başkanı Engin Yeşil ve borsa yöneticileri tarafından karşılanan Nasıranlı,ASKON Diyarbakır İl Başkanı olduğuna dikkat çekerek yabancısı olmadığı iş ve ticaret dünyasının sorunlarını yakından bildiğini söyledi. Nasıranlı,”Rutin belediyecilik hizmetlerini zaten yapacağız.Ama önemli olan bunun dışında istihdama,yatırıma yönelik hizmetler yapmaktır. Kayapınar’da bunun için her şey uygun. Yeter ki irade olsun,onu da biz sağlayacağız. Biz kazandığımızda inşallah Kayapınar’ı istihdam ve ticaret konusunda çok farklı bir konuma getireceğiz. Yatırımların önünü açacağız,ikili ilişkilerimizle yatırımcıların önünü açacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.