Nazım Hikmet Caddesi iyileştirildi

Nazım Hikmet Caddesi iyileştirildi
Nazım Hikmet Caddesi(GO Petrol) kavşağı adı ile bilinen yolda, ani ve sağanak yağışlar sonucu oluşan yüzey sularının bertaraf edilmesi için DİSKİ’nin yaptığı altyapı çalışmalar sona erdi.

TİGRİS HABER- DİSKİ, Şehrin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan altyapı yenileme çalışmaları kapsamında Kanalizasyon ve Yağmursuyu Şebekesi, Evsel Bağlantı ile Yağmursuyu Izgaralarının Montaj ve Bağlantısı Yapım İşi imalatı gerçekleştiriyor.

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde kanalizasyon ve yağmursuyu şebekesi, Evsel bağlantı ile yağmursuyu ızgaralarının montaj ve bağlantısı yapım işi kapsamında Mahabad Bulvarı, Nazım Hikmet caddesi(GO Petrol) kavşağı adı ile bilinen yolda, ani ve sağanak yağışlar sonucu oluşan yüzey sularının bertaraf edilmesi için 500 metre muhtelifler çaplarda yağmursuyu şebekesi ve 13 adet reaktif pudra betondan imal edilmiş yağmursuyu ızgaraları çalışmaları sona erdi.

Yapılan çalışma sonunda ani ve sağanak yağış sonra biriken suları bertaraf edilerek olumsuzlukların önüne geçilecek. Çalışmaları devam eden şebeke döşeme hattını inceleyen DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, teknik ekipten bilgi aldı.

Genel Müdür Fırat Tutşi, kent genelinde çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Tüm ilçelerde devam eden altyapı yenileme çalışmalarıyla tüm kentin yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatlarını elden geçiren DİSKİ Genel Müdürlüğü; kaliteli, sağlıklı ve kesintisiz hizmeti vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor. Eş zamanlı yapılan çalışmalar kapsamında kırsal mahallelerden şehir merkezlerine kadar her alanda çalışmalarını aralıksız sürdüren DİSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek gerekli adımları atıyor” dedi.

Kaynak:Diski Basın

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.