Ne Ceza Verilecek?

Ne Ceza Verilecek?
Sarıyer’li taraftarlar,Amedspor’a ve Deniz Naki’ye yönelik ırkçı,ayrımcı ve hakaret içeren tezahüratlarda bulunmuşlardı.

PFDK’ya sevk edilen Sarıyer’in alacağı ceza bugün belli olacak.

 

PFDK Karar Aşamasında

2.Lig Kırmızı Grup’ta geçen hafta oynanan Sarıyer-Amedspor maçında futbol sahalarına yakışmayan görüntüler yaşandı. Sarıyer’li taraftarlar,maç boyunca Amedspor’a,Deniz Naki’ye sporla bağdaşmayan ırkçı,ayrımcı ve hakaret edici tezahüratlar yaptı. Bu olaylar üzerine İstanbul ekibi,maçta görevli TFF temsilcisinin raporu ile PFDK’ya sevk edildi. PFDK’nın Sarıyer’e verilecek cezalarla ilgili kararını bugün vermesi bekleniyor.

 

Diyarbekirspor’a Ceza Yolda

PFDK’nın Diyarbekirspor’la ilgili kararlarını da bugünkü toplantıda vereceği kaydedildi. Yeşil-Kırmızılı kulüp,Darıca Gençlerbirliği maçında taraftarların neden olduğu   "çirkin ve kötü tezahürat"  ile kulüp masörü Yılmaz Şenci’nin "sportmenliğe aykırı hareketi"  gibi gerekçelerle PFDK’ya sevk edilmişti.

Çift sarı karttan kırmızı kart gören Yusuf Yağmur’un ise 1 maç ceza alması kesinleşti.Kasımpaşa Erok maçında takımdan ayrı kalacak olan Yusuf,bir sonraki hafta Gölcükspor’a karşı forma giyebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.