Nebati’nin programına Diyarbakır’ın en önemli STK temsilcileri katılmadı

Nebati’nin programına Diyarbakır’ın en önemli STK temsilcileri katılmadı
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin Diyarbakır’daki programına kentin en önemli STK temsilcilerinin katılmadığı görüldü.

TİGRİS HABER- Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati çeşitli programlara katılmak ve temaslarda bulunmak üzere sabah saatlerinde Diyarbakır’a geldi. Bakan Nebati ‘Üreten Kadınlar Buluşması’nda girişimci kadınlar ile bir araya geldi.

Ticaret Odası, Borsa ve DESOB Başkanları katılmadı

Bakan Nebati daha sonra ‘Diyarbakır İş Dünyası Buluşması’nda kentteki iş insanlarıyla bir araya geldi. Ancak buradaki programa kentin en önemli kurumlarından Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya, Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alican Ebedinoğlu katılmadı.

Ebedinoğlu ve Yeşil Ankara’da mahsur kaldı

Ebedinoğlu ve Yeşil’in Ankara’da uçak bulamadıkları için program katılamadıkları öğrenilirken, Diyarbakır Valiliğinin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya’yı davet etmediği öğrenildi. Ekonominin konuşulduğu toplantıya Valiliğin hangi gerekçe ile Kaya'yı davet etmediği merak konusu.

Bakan Nebati’nin iş dünyası buluşmasına Ak Partili milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri ile banka yöneticilerinin daha çok katılım sağladıkları görüldü. Kentteki iş insanı sayısının az olması dikkat çekti. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.