O Dizi Yine Reytinglerde Zirvede!

O Dizi Yine Reytinglerde Zirvede!
Kızılcık Şerbeti, cuma akşamları ekrana gelen bölümüyle tekrar reytinglerin zirvesine oturdu. Show TV'nin fenomen dizisi, rakiplerini geride bırakarak ilk 100 program arasında birinci sıraya yerleşti.

TİGRİS HABER - Dizinin dün akşam yayınlanan bölümü, izleyicilerden büyük ilgi gördü ve tüm kategorilerde liderlik koltuğunu korudu. AB grubunda %11.91 izlenme oranı ve %34.90 izlenme payı elde eden dizi, ABC1 kategorisinde %11.76 izlenme oranı ve %29.26 izlenme payıyla da dikkat çekti. Total grubunda ise %8.60 izlenme oranı ve %22.15 izlenme payı alarak başarı grafiğini sürdürdü.

Sosyal medyada da etkileyici bir performans sergileyen Kızılcık Şerbeti, Twitter'da #KızılcıkŞerbeti etiketiyle yaklaşık sekiz saat boyunca Türkiye'nin gündemine damgasını vurdu ve TT listesinin zirvesinde yer aldı.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi, seyircileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yönetmen koltuğunda ise Ketche bulunuyor.

Kızılcık Şerbeti'nin başarısı, dizi severlerin beğenisini kazanmasıyla ve güçlü kadrosuyla birleşerek Türkiye'nin en popüler yapımları arasında kendine sağlam bir yer edinmesini sağlıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.