O takım da Süper Lig'den düştü!

O takım da Süper Lig'den düştü!
Dün akşam oynanan son maçlardan sonra Süper Lig'den son takım olan Ankaragücü ile Amedspor 8 yıl sonra yine aynı ligde mücadele edecek.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - 2016 yılında oynanan 2'nci lig maçında, Ankaragücüspor Külüp yöneticileri, Amedspor yöneticilerini darp ederek hastanelik etmişti.

24 Nisan 2016'da 2. Lig mücadelesinde Ankara'da karşı karşıya gelen Ankaragücü ile Amedspor arasında oynanan maçta, Amedspor deplasmanda 2-1 galip gelmiş ve protokol tribününde büyük olaylar çıkmıştı. Türkiye Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Amedspor deplasmanda Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etmesinin ardından protokolde gerçekleşen saldırıda, Amedsporlu 5 yönetici darp edilerek hastanelik edilmişti. Amedspor kafilesini taşıyan otobüse de maç çıkışında Ankaragücülü taraftarlarca taşlı sopalı saldırı gerçekleşmiş, yeşil kırmızılı futbolcuları taşıyan otobüste büyük hasar meydana gelmişti.

Ankaragücü deplasmanda meydana gelen saldırılarda, Amedspor Kulüp Başkanı Ali Karakaş, yöneticiler; Nurullah Edemen, Avukat Soran Mızrak, Nesih Aktepe, Mevlüt Aslan ve Ekrem Yeşil, öldüresiye dövülerek hastanelik olmuştu.

Ankaragücü'nün süper ligden 1'nci lige düşmesi, Amedspor'un da 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyon olarak Trendyol 1'nci lige çıkması, o dönem yaşanan olayları bir kez daha akıllara getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum