O Vali Diyarbakır'da!

O Vali Diyarbakır'da!
Vali Karaloğlu'na üzerinde, "Kürdistan" yazılı albüm hediye etmiş ve Bahçeli de tepki göstermişti

Özel- Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Diyarbakır'da 25 Mart 2022 tarihinde düzenlenen 1. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı'na katılmak üzere Diyarbakır'a gelen Erbil Valisi Omed Xoşnav, dönemin Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret ederek, çeşitli hediyelerle birlikte üzerinde, "Kürdistan" yazılı bir fotoğraf albümü hediye etmişti.

o-vali-yine-diyarbakira-geldi-5.jpgBunun üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere bir çok MHP'li milletvekili ve ülkücünün hedefi haline gelen Vali Karaloğlu, daha sonraki kararnamede merkeze çekilmişti. O dönemde Vali Karaloğlu'nun merkeze çekilmesinin gerekçesi olarak da üzerinde, "Kürdistan" yazılı albümü alması olduğu iddia edilmişti. İşte o vali bugün yine Diyarbakır'a geldi.

o-vali-yine-diyarbakira-geldi-3.jpg

Bugün açılışı yapılan ve 15'incisi düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na katılan Erbil Valisi Omed Xoşnav, TSO Başkanı Mehmet Kaya, DEM Partili Milletvekilleri, Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediyelerinin eş başkanları tarafından karşılandı. Fuar açılışına Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ve herhangi bir Vali Yardımcısı katılmazken, yatırımcı bazı kurum ve kuruluş müdürlerinin fuarın açılışına katıldığı görüldü.

o-vali-yine-diyarbakira-geldi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.