Öğrenciler hocaları için bu kıyağı yaptı

Öğrenciler hocaları için bu kıyağı yaptı
Polis eylemi yanlış anladı…

Malatya’da ilginç evlilik teklifi kentin gündemi oldu…
Tarih öğretmeni evlilik teklifi ile tarih yazdı.20 öğrenci aynı anda sıraya girerek, öğretmenleri kız arkadaşı ile parka girince “Benimle evlenir misin?” dövizini açtılar,

MALATYA - Malatya’da çok sevdikleri tarih öğretmenleri için parkta biraraya gelen 20 öğrenci; hocaları için ilginnç bir evlilik teklifinde görev aldılar. Yirmisi aynı anda sıraya giren öğrenciler,  tarih öğretmenlerinin kız arkadaşına evlilik teklifi için “Benimle evlenir misin”  ifadesinin tek tek harflerini ayn anda açarak sürpriz yaptılar.

Tarih öğretmenin kız arkadaşı olan avukat ise önce şaşırdı, ardından ise bu ilginç teklife ‘Hayır’diyemeyerek teklifi kabul etti. 
 

Malatya’da bir özel dershanede eğitim gören öğrenciler, Tarih Öğretmenleri Mehmethan Demir’in kız arkadaşına yapmak istediği evlilik teklifi için ilginç bir etkinlik düzenlediler.Dershane öğrencileri Valilik Binasının arkasındaki parkta bir araya gelerek, burada hazırlık yaptılar. Öğrenciler, “Benimle evlenir misin?” ifadesi için harfleri tek tek kağıtlara yazarak 20 ayrı öğrenci arkadaşlarına sıraya koydular. Öğrencilerin ellerindeki harflerin yer aldığı dövizlerle parkta dolaşması karşısında eylem olma ihtimali üzerine Emniyet’e yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ekibi gönderildi. Gelen ekip, olayın aslını öğrenince, olayı uzaktan seyretti.
Öğretmenleri Mehmethan Demir’i kız arkadaşı olan Malatya Barosu avukatlarından Emine Erol ile birlikte Valilik parkına davet eden öğrenciler, öğretmen ve kız arkadaşı parka girer girmez ellerindeki harfleri aynı anda açarak, “Benimle evlenir misin?” ifadesini gösterdiler.
Tarih öğretmeni Mehmethan Demir, “Benimle evlenir misin?” ifadesinin önünde diz çökerek kız arkadaşı avukat Emine Erol’a evlilik teklifi yaparak, evlilik yüzüğünü taktı. Bu esnada öğrenciler konfeti patlatarak, öğretmenlerinin etrafında volkan yaktılar.
Öğrenciler, öğretenlerini alkışlayarak destek verdiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.