Öğretmenler Ayspor’un ‘sultanları’ şampiyon oldu

Öğretmenler Ayspor’un ‘sultanları’ şampiyon oldu
Diyarbakır’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kulüpler arası Yıldız Kızlar’ voleybol müsabakasında Öğretmenler Ayspor takımı şampiyon oldu. 6 branşta mücadele eden Öğretmenler Ayspor ilk şampiyonluğunu aldı.

Diyarbakır’da her yıl düzenlenen Kulüpler arası Yıldız Kızlar’ Voleybol müsabakası sona erdi. Geçtiğimiz gün Köşkler Kapalı Spor salonunda yapılan final müsabakasında Öğretmenler Ayspor Dicle Üniversitesi Spor Kulübü ile karşılaştı.  Çekişmeli geçen ve 8 takımın mücadele ettiği turnuvanın final maçında Öğretmenler Ayspor voleybol takımı maçı 3-1 kazandı. Bu sonuçla Öğretmenler Ayspor Voleybol takımı bölge müsabakalarında kenti temsil etme hakkını elde etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Öğretmenler Ayspor Kulübü’nün işbirliği ile çalışmalarını sürdüren Voleybol takımı gösterdiği performans ile profesyonellere taş çıkardı.

438a7889-37e7-42da-bd4d-e4a32f1e565a.jpg

Konuyla ilgili açıklama yapan Öğretmenler Ayspor Kulüp Başkanı Nesih Gezen, “Zorluklara rağmen başarılı olan oyuncularımızı kutluyorum. Çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Demir, Şehit Polis Halit Gürsel Spor Kompleksi Müdürü Hacı Özbilek, antrenörlerimiz Serpil Karakaş, Mesut Sevim, Aziz Erim ve Ayça Yaşar hocalarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

aaaa.jpeg

Kurumların desteğini bekliyoruz

Gezen sözlerini şöyle devam etti, “Kulüp yönetimimizin çoğunluğu öğretmen arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Gençlerimizin yeteneklerini bulup spora kazandırmak amacıyla elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bunu yaparken hiçbir kurumdan bir destek almıyoruz. Tamamen yönetimdeki öğretmen arkadaşlarımızın desteği ile bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup sporu sevdirmek. Bu anlamda kısıtlı imkanlara rağmen başarılı olan voleybol takımımızı kutluyorum. Diğer branşlardaki oyuncularımızın da güzel sonuçlar elde etmesini bekliyoruz. Kentin ilgili kurum ve kuruluşlarından bu güzel projeye destek olmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.