Öğretmenler Ayspor’un ‘sultanlarından’ Demir’e ziyaret

Öğretmenler Ayspor’un ‘sultanlarından’ Demir’e ziyaret
Diyarbakır’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kulüpler arası Yıldız Kızlar’ voleybol müsabakasında şampiyon olan Öğretmenler Ayspor oyuncuları ve kulüp yöneticileri, Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Demir’i ziyaret ederek, destek istedi.

Diyarbakır’da her yıl düzenlenen Kulüpler arası Yıldız Kızlar’ Voleybol müsabakasında şampiyon olan Öğretmenler Ayspor’un sultanları, Kulüp Başkanı Nesih Gezen ile antrenörler Serpil Karakaş, Mesut Sevim, Aziz Erim ve Ayça Polat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir’i makamında ziyaret etti.

Bakanlığımız destekliyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, “Öncelikle müsabakada birinci gelen takımımızı cani gönülden kutluyorum. Diyarbakır gençlik potansiyeli yüksek olan bir kentimiz. Bu kentte aynı zamanda çok yetenekli oyuncularında olduğunu biliyoruz. Bu yeteneklerin ortaya çıkması konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığımız içinde gençliğin olduğu her türlü aktiviteyi destekliyor. Bu anlamda Bakanlığımızın çok ciddi destekleri var. Kurumumuzun imkanları dahilinde kentimizdeki tüm kurumlara destek olmaya çalışıyoruz. Bu konuda arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir çaba içerisindeyiz” dedi.

d4964848-50ba-4789-b82a-870c79d1439f.jpg

Amaç gençleri spora kazandırmak

Kısa bir konuşma yapan Öğretmenler Ayspor Kulüp Başkanı Nesih Gezen ise, “Kıt imkanlara rağmen çocuklarımız çok önemli bir başarıya imza attılar. Tabi bu başarının elde edilmesinde Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile İl Müdürlümüzün tesis ve antrenör desteği çok önemliydi. Bu anlamda bizlere bu desteği veren kurumumuza teşekkür ediyoruz. Öğretmenlerden oluşan yönetimimizin amacı kentimizdeki pırıl pırıl olan bu gençlerimizi spora kazandırmaktır. Bu anlamda sizlerin desteği bizim için kıymetlidir. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

ff4d6c0e-b391-4c45-aee3-f6948081d0e0.jpg

Konuşmaların ardından Mehmet Demir, kulüp yönetimi, öğrenciler ve antrenörlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.