Okul sporlarında Aziziye Ortaokulu farkı

Okul sporlarında Aziziye Ortaokulu farkı
Diyarbakır Aziziye Ortaokulu, satrançta hem erkeklerde hem kızlarda il şampiyonu oldu.

Sporda birçok başarıya imza atan okul tırmanma sporunda da 3 kategoride ve oryantiring müsabakalarında da il birinciliği elde etti.

Sporda başarıdan başarıya koşuyor

Diyarbakır Aziziye Ortaokulu sporda elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Aziziye Ortaokulu, satrançta hem erkeklerde hem kızlarda il şampiyonu oldu. Sporda birçok başarıya imza atan okul tırmanma sporunda da üç kategoride ve oryantiring müsabakalarında da il birinciliği elde etti.

Satranç Federasyonu İl Temsilciliği ile Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü’nün birlikte gerçekleştirdiği okul sporları turnuvasında Aziziye Ortaokulu öğrencileri, yıldız kızlar kategorisinde ve genel yıldız erkekler kategorisinde şampiyon olarak Adıyaman’da yapılacak bölge şampiyonasında Diyarbakır’ı temsil etme hakkı kazandı.

“Birçok branşta başarılara imza atıyoruz”

Aziziye Ortaokulu'nun beden eğitimi öğretmeni Emine Kardaş, okul idaresinin destekleriyle bu başarıya imza attıklarını söyledi. Okul olarak satrancın dışındaki branşlarda da başarılı olduklarını belirten Kardaş,”Okulumuz sadece satranç alanında değil tırmanma sporunda da üç kategoride ve oryantiring müsabakalarında da il birincisi olmuştur. Ayrıca bu sene içerisinde farklı branşlarda şampiyonluklar elde etmiş olup tolamda 40 altın, 12 gümüş, 30 bronz madalya kazanmıştır. Sporda adımızı duyurmaya devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’mūze, okul müdürümüz Ercan Özcelik’e, okul idaremize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.