ÖNER OKURLARIYLA BULUŞTU

ÖNER OKURLARIYLA BULUŞTU
‘Kimlik Trajedileri ve Derin Tabular – 1’ kitabının yazarı Genceddin Öner, Diyarbakır İsmail Beşikçi Vakfında imza günü ve söyleşide okurlarıyla buluştu.

 “Erotizmin edebiyatını yapmaya çalıştığını” ifade eden Öner, Kimlik Trajedileri ve Derin Tabular – 1’ kitabını, anadil ve kimlik trajedileri, ensest ilişkiler, erotizm ve Kürt toplumundaki eşkıyalık kültürü olmak üzere 4 ana başlık üzerine bina ettiğini söyledi.

 

‘Kimlik Trajedileri ve Derin Tabular – 1’ kitabının yazarı Genceddin Öner, kitabının imza günü dolayısıyla Diyarbakır İsmail Beşikçi Vakfında okurlarıyla söyleşti.

 

Diyarbakır İsmail Beşikçi Vakfında yapılan söyleşinin açılış konuşmasını vakfın başkanı Ahmet Kan Kürtçe olarak yaptı.

Diyarbakır İsmail Beşikçi Vakfında dün okurlarıyla buluşan Öner, ‘Kimlik Trajedileri ve Derin Tabular – 1’ kitabının tanıtımını yaptı. Kitabını 4 ana başlık altında kurguladığını belirten Öner, kitabın içeriğine ilişkin kısa kısa anekdotları söyleşide bulunduğu okurlarıyla paylaştı.

 

Kitabını, anadil ve kimlik trajedileri, ensest ilişkiler, erotizm ve Kürt toplumundaki eşkıyalık kültürü olmak üzere 4 temel üzerine kurguladığını belirten Öner, “Erotizmin edebiyatını yapmaya çalıştığını” söyledi.

Genceddin Öner’in,  ‘Kimlik Trajedileri ve Derin Tabular – 1’ kitabının imza gününe katılarak söyleşide bulunan okurları, yazara çeşitli sorular yönelttiler. Söyleşiye katılan okurlarının sorularını yanıtlayan Öner daha sonra okurlarının kitaplarını imzaladı.

Yazara kitabını imzalattıran okurlar, verilen kokteyl eşliğinde yazarla birebir sohbet etme imkânı buldular.

Ali Abbas YILMAZ / özel haber

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.