Onlar Yükseliyor, Bizimkiler Yerinde Sayıyor

Onlar Yükseliyor, Bizimkiler Yerinde Sayıyor
Daha önce Amedspor ve Diyarbekirspor’la aynı ligde ve aynı grupta mücadele etmiş olan takımlar üst liglere yükselmeye devam ediyor.

Daha önce Amedspor ve Diyarbekirspor’la aynı ligde ve aynı grupta mücadele etmiş olan takımlar üst liglere yükselmeye devam ediyor. Son olarak Menemen Belediyespor 1.Lig’e çıktı,Keçiörengücü de 1.Lig’in kapısına dayandı. Diyarbakır temsilcileri  ise sportif alanda başarılı olamayarak yıllardır yer aldıkları liglerde yerlerinde saymaya devam ediyor.

 

Kimler Geldi,Kimler Geçti !

Diyarbekirspor’un 2013-2014 sezonunda 3.Lig’de rakipleri olan Menemen Belediyespor 1.Lig’e yükselmeyi garantilerken,Keçiörengücü ise hedefe çok yakın. Menemen Belediyespor ve Keçiörengücü takımları Amedspor’la birlikte de aynı lig ve grupta yer aldı.

Daha önce Amedspor ve Diyarbekirspor’la birlikte aynı ligde yer almış olan takımlardan BB Erzurumspor ,Alanyaspor,Göztepe  ve Y.Malatyaspor şimdi Süper Lig’de mücadele ediyor.İstanbulspor,Hatayspor,Afjet Afyonspor,Adanaspor,Altınordu,Elazığspor ve Altay ise 1.Lig’de yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.