OSB devreye girdi, Eğil yolunda çalışmalar başladı

OSB devreye girdi, Eğil yolunda çalışmalar başladı
Diyarbakır-Elazığ yolu üzerinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi 3'üncü etap ile yeni Eğil yolunu birbirine bağlayan yolun asfaltlama çalışmaları başladı. Diyarbakır Vali Yardımcısı Ömer Coşkun ve OSB Yönetim Kurulu Başkan V. Mustafa Fidan, yapımına başlanan karayolunda incelemelerde bulundu.

TİGRİS HABER - OSB 2, 3, 4 ve 5'inci etapları arasında bulunan ve yeni Eğil yoluna bağlanan 1.2 kilometrelik yolun asfaltlanması çalışmaları başladı. OSB Yönetim Kurulu Başkan V. Mustafa Fidan'ın girişimleri sonucu Vali Yardımcısı Ömer Coşkun azim ve gayretleriyle programa alınan yol yapım çalışmaları, Vali Münir Karaloğlu'nun da olur ve talimatları ile dün resmen başladı.

OSB'nin de maddi ve manevi katkı sunduğu yolun kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirten OSB Yönetim Kurulu Başkan V. Mustafa Fidan, "1.2 kilometrelik kısa bir yol görünse de, aslında çok önemli bir noktada bulunuyor. 2, 3, 4 ve 5'nci etapların birbiriyle bağlantısını sağlayan çok önemli stratejik bir yol. Hem bu etapları birbirine bağlıyor, hem de bu etapların yeni Eğil yoluyla bağlantısını sağlayacak. Sanayicilerin de nakliye işlerinde mesafeyi oldukça kısaltan ve rahatlatan bir yol. Bu çerçevede Vali Yardımcımız sayın Ömer Coşkun ve Sayın Valimiz Münir Karaloğlu'nun çok büyük destekleri oldu. Sanayiye ve sanayicinin yanında olan sayın Karaloğlu ve sayın Coşkun'a sanayicilerimiz adına çok teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Büyükşehir Belediyemiz'in de makine ekipman konusunda büyük yardımı oluyor. Yaklaşık bir hafta içerisinde bitmesini bekliyoruz. OSB'mize ve sanayicimize hayırlı olsun" dedi.

Vali Yardımcısı Ömer Coşkun, OSB Başkan V. Mustafa Fidan, OSB Müdürü Mehmet Özel ve OSB teknik ekipleri yapımına başlanan yolda incelemelerde bulunarak, görevlilerden bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.