OSB’de, Raif Türk Kreş ve Gündüz Bakımevi açıldı

OSB’de, Raif Türk Kreş ve Gündüz Bakımevi açıldı
Geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren iş insanı Raif Türk adına Organize Sanayi bölgesinde yaptırılan Raif Türk Kreş ve Gündüz Bakımevi açıldı.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı gerçekleştirilen Mehmet Şirin Açar Kongre Merkezi de hizmete açıldı. Raif Türk Kreş ve Gündüz Bakımevinde 5 adet sınıf, 1 adet uyku odası, 1 adet etkinlik odası, 1 adet veli bekleme odası ve 1 adet revir bulunuyor.

raif-turk-1.jpeg

Açılışta konuşan OSB Başkanı Mustafa Fidan, şunları söyledi;

“Yatırımları ile sanayicilerimize öncülük eden, değerli kişiliği ve hayırsever kimliği ile bize her yönüyle örnek olan saygıdeğer büyüğümüz, abimiz Raif Türk adına kıymetli eşi Sayın Yıldız Türk ablamızın yaptırdığı Raif Türk Kreşinde 3 ve 6 yaş arası çocuklar eğitim görecek, Büyükşehir Belediyemizin atadığı eğitmenleri sayesinde gelişimlerine katkı sunacaktır.

raif-turk-2.jpeg

Fabrikalarda üretimin ana lokomotifi olan kadınlarımızın iş sahalarında daha mutlu olmalarını sağlayacak bu kreşin Diyarbakır’ın pek çok üretim alanlarına yansımasını ve örnek alınmasını temenni ediyorum. Ayrıca, Diyarbakır Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ali İhsan Su’ya, bu konuya göstermiş olduğu pozitif yaklaşıma ve kolaylaştırıcı adımları için çok teşekkür ediyorum.”

Mehmet Şirin Açar Kongre Merkezi.

Görevi başında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden OSB çalışanlarından Mehmet Şirin Açar’ın adının verildiği kongre merkezinin de açılışı gerçekleştirildi. (Haber merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum