OSB'den ‘Elektrik borcu yoktur!’ açıklaması

OSB'den ‘Elektrik borcu yoktur!’ açıklaması
Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, elektrik ve doğalgaz kesintileri ile ilgili yaptığımız haber üzerine bir açıklama yaptı.

Peki, bu mesaj ne?

TİGRİS HABER - Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, elektrik ve doğalgaz kesintileri ile ilgili yaptığımız haber üzerine bir açıklama yaptı. OSB yönetimi yaptığı yazılı açıklamada, sanayicilere gönderdiği ‘Borcunuzu yatırın’ mesajını unuttu, gazetemize ‘yalan’ haber’ ithamında bulundu.

Sanayicilere gönderdikleri uyarı mesajları ortadayken, OSB yönetiminin böyle bir açıklama yapması kafalarda soru işareti yarattı. İlkeli, objektif ve tarafsız yayıncılık anlayışımızdan dolayı OSB tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamayı, aynı zamanda sanayicilere gönderilen borç uyarısı mesajını okuyucuların dikkatine sunuyoruz. Borç var mı, yok mu, okuyucularımız, kamuoyu karar versin.

osb-elektrik-yeni-haber.jpg

OSB’nin açıklaması;

“Kıymetli Kamuoyuna,

Bugün yerel bir gazetenin internet sitesinde yayımlanan sanayicilerimizin elektrik ve doğalgaz borcu ile ilgili yalan haberler hakkında sizleri bilgilendirme gerekliliği doğmuştur.

Aynı zamanda Kurumumuzu, OSB Başkanımız Sayın Mustafa Fidan’ı ve Yönetim Kurulumuzu hedef alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve kamuoyunu yanıltma amacı taşıdığını üzülerek belirtmek isteriz. Yanıltıcı bilgilerin yayılması, toplumsal güveni zedelemekte ve yanlış algılara neden olmaktadır.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına bu tür yalan haberlere itibar etmemenizi ve bilgilerinizi güvenilir kaynaklardan Organize Sanayi Bölge Başkanlığımızdan teyit etmenizi önemle rica ederiz.

Ayrıca, bu konuda hukuki sürecin başlatıldığını ve ilgili Basın, Yayın Kuruluşu hakkında gerekli yasal işlemlerin yürütüleceğini bildiririz.”

Sanayiciye gönderilen mesaj

Peki, OSB yönetimi bunları söylüyor ama dün sabah sanayicilere gönderilen bu mesajlar, ne anlama geliyor. Cuma günü OSB'nin elektrikleri kesilirse bunun hesabını kim verecek? OSB'de her ay elektrik faturasını ödeyen sanayicilerin ne günahı var?

Bunları da biz soralım OSB yönetimine.

Borç yok ise, OSB yönetimi sanayicilere neden mesaj gönderdi, borç var ise başkanın ve yönetimin tepkisi neden?

Tigris Haber

screenshot-4.png

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.