Otomobil direğe çarpıp kaldırıma çıktı: 1 ölü, 3 yaralı

Otomobil direğe çarpıp kaldırıma çıktı: 1 ölü, 3 yaralı
Adana'da kontrolden çıkan otomobil sinyalizasyon direğine çarptı ardından da kaldırıma çıktı.

TİGRİS HABER - Adana'da kontrolden çıkan otomobil sinyalizasyon direğine çarptı ardından da kaldırıma çıktı. Kazada kaldırımda yaya olan bir kişi ölürken araç içerisinde bulunan 3 kişi de yaralandı. Çevredeki vatandaşlar araç sürücüsüne adeta meydan dayağı attı, polis havaya ateş açarak sürücüyü kurtardı.

adanada-direksiyon-hakimiyetini-kaybeden-otomobil-sinyalizasyon-005.jpg

Kaza, Çukurova ilçesine bağlı Mavi Bulvar'da meydana geldi. Alınan bilgiye göre, henüz sürücüsü öğrenilemeyen 01 AOK 508 plakalı otomobil kontrolden çıkınca önce sinyalizasyon direğine çarptı ardından, kaldırımın üzerine çıktı. Bu sırada otomobil kaldırımda bulunan Faruk K.'ye (36) çarparken araç içerisindeki 3 kişi de yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı. Faruk K. hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Faruk K.'nin cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

adanada-direksiyon-hakimiyetini-kaybeden-otomobil-sinyalizasyon-003.jpgKaza yerinde bulunan ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü çevredeki vatandaşlar tarafından darp edildi. Kaza yerindeki trafik polisi havaya defalarca ateş açarak sürücüyü kurtardı. Gözaltına alınan sürücü polis merkezine götürüldü. (İHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.