‘Papucumun cübbelisi’

‘Papucumun cübbelisi’
İstanbul Ticaret Odası seçimlerinde CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun aday olacağını, kazanması halinde ise "günah"a girileceğini söyleyen Ahmet Ünlü'ye tepki veren Kaftancıoğlu, "Papucumun cübbelisi" dedi.

TİGRİS HABER - 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimlerinde oy verecek şirket sahiplerine mevcut başkan Şekip Avdagiç'i desteklemeleri çağrısında bulundu. Avdagiç'e karşı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve ekibinin aday olacağını söyleyen Ünlü, "Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara ortak olursunuz" dedi.

Ahmet Ünlü'nün bu sözlerine Canan Kaftancıoğlu sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Kaftancığolu paylaşımında, "Nükteli ve benzerlerine haksız ihale, iş vermenin sevap kabul edildiği zeminde akıl, ahlak, adalet zemininde kalmanın günah sayılması çok anlaşılır" diye tepki gösterdi.

Kaftancıoğlu ikinci paylaşımında da "Nükteli birazdan Kaftancı’nın yazdıklarını beğenmek şu kadar, Rt etmek ise bu kadar günah diyerek fetva verebilir, uyarmadı demeyin, Papucumun cübbelisi" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.