Pasur Belediyespor, grubunda namaglûp şampiyon

Pasur Belediyespor, grubunda namaglûp şampiyon
Diyarbakır’ın Kulp ilçe temsilcisi Pasur Belediyespor, Diyarbakır Süper Amatör Ligi C grubunun son maçında, kendi sahasında Sur Belediyespor’u 6-0 yenerek grubunda şampiyon oldu.

TİGRİS HABER - Grubun lideri olarak şampiyon çıkmayı başaran Pasur Belediyespor, mücadele ettiği Süper Amatör Ligi C grubunda, rakibi olan Sur Belediyespor’u 6-0’lık skorla maçı kazanarak Play-Off maçlarını oynamaya hak kazandı.

Pasur Belediyespor Başkanı Medeni Arslan, ligin son maçını da kazandıklarını belirterek, “Takım olarak bu sezonun başında ilk önce grup şampiyonluğunu istiyorduk. Çok Şükür bunu elde ederek ilk hedefimize ulaşmayı başardık. Grubumuzda oynadığımız 18 maçta 17 galibiyet, 1 beraberliği elde ederek namağlup olarak takımımız şampiyonluğunu ilan etti. Şimdi önümüzde Play-Off maçları var. İnşallah Play-Off maçlarında da başarıyı yakalayarak BAL'a çıkacağız. Bu son maçımızda da bizleri yalnız bırakmayan Kulp Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Gözlet’e, ilçemizin mülki amirlerine, katkılarını esirgemeyen ilçe halkımıza, değerli taraftarlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.