Pertek'teki istismar olayında bir intihar

Pertek'teki istismar olayında bir intihar
Tunceli Pertek'te çok sayıda çocuğu istismar ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Ahmet Oğuz intihar etti.

Tunceli'nin Pertek ilçesinde çok sayıda erkek çocuğa cinsel istismarda bulunan ve görüntülerini videoya kaydederek cep telefonu ve bilgisayarına yükleyen 3 tutukludan biri olan Harun Yıldırım, jandarmaya verdiği ifadede ilçede yaşayan Ahmet Oğuz’un da bir erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti.

Harun Yıldırım’ın ifadesinin ardından Ahmet Oğuz, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Jandarma sorgusunda hakkındaki iddiaları reddeden Oğuz, sevk edildiği mahkemede yeterli delil ve kanıt bulunmadığı gerekçesiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Oğuz, iddiaya göre akşam saatlerinde Pertek’e bağlı Dereli köyü yakınlarında bulunan bahçesine bakacağını söyleyip evden ayrıldı. Evine dönmemesi üzerine yakınları bahçeye geldiklerinde Oğuz’u ağaca asılı halde buldu.

İhbarla olay yerine gelen sağlık görevleri, Oğuz’u yaşamını yitirdiğini belirlerken, cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Kaynak: MA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.