PSK’den gazetemize ziyaret

PSK’den gazetemize ziyaret
Kürdistan Sosyalist Partisi (PSK) Genel Başkanı Mesut Tek ile parti yöneticileri gazetemizi ziyaret ederek, Yayın Danışmanımız Naci Sapan ile görüş alış verişinde bulundu.

TİGRİS HABERPSK Genel Başkanı Mesut Tek ve beraberindeki heyet, yeni anayasa çalışmaları kapsamında görüş alış verişinde bulunmak için gazetemizi ziyaret etti. Tigris Haber Yayın Danışmanı Naci Sapan ile görüşen Tek ve beraberindeki heyet, oluşturulacak yeni anayasa ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Tek, bölge illerindeki sivil toplum örgütü temsilcileri, kanaat önderleri ve basın kuruluşları ile görüştüklerini söyledi. Tek, “Bir süre önce bu görüşmelere başladık. Amacımız oluşturulacak yeni anayasada Kürtlerin taleplerini, tek elden net bir dille iletmek” dedi.

psk2.jpg

Hatalar tekrarlanmamalı       

Tigris Haber Yayın Danışmanı Naci Sapan ise, bu tür görüşmeleri önemsediklerini belirterek, konu hakkındaki görüşlerini dile getirdi. Çözüm sürecinde yapılan hataların tekrarlanmaması için, hem Kürt tarafının hem de devlet tarafının ciddi bir çaba harcaması gerektiğinin altını çizen Sapan, “Yeni anayasa sürecine siyasilerin ve kanaat önderlerinin ciddi bir şekilde yaklaşması gerekiyor” dedi. Destek sunmaya hazır olduklarını kaydeden Sapan, “Yeni anayasa çalışmalarında bölgede çalışan basın mensupları olarak gerekli desteği vermeye hazırız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.