“Rakibin Durumu Bizi İlgilendirmiyor”

“Rakibin Durumu Bizi İlgilendirmiyor”
Diyarbekirspor ligin son maçından 3 puanla ayrılıp, sezona galibiyetle veda etmek istiyor.

Diyarbekirspor ligin son maçından 3 puanla ayrılıp, sezona galibiyetle veda etmek istiyor.
Teknik direktör Özcan Gökçeoğlu,son haftalarda karşılaştıkları rakiplerin ligde kalma mücadelesi veren ekipler olduğuna dikkat çekerek hepsinden puan alarak ligin kaderiyle oynamadıklarını söyledi.

Fatsa Belediyespor maçını da kazanarak Diyarbekirspor’a yakışır  şekilde tamamlamak istediklerini belirten Gökçeoğlu,ligde kalmak için şiddetle puana ihtiyacı olan rakip takımın durumunun kendilerini ilgilendirmediğini kaydetti.

“Ligin Kaderiyle Oynamadık”

Gökçeoğlu,”Ligde iddiamız kalmamış olabilir ama biz Diyarbakır’ı ve camiamızı temsil ediyoruz. Üzerimizde bir sorumluluk var. Rakiplerimizin konumu ve puana ihtiyaç duymaları bizi ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkarız,elimizden geleni yaparak puan almaya çalışırız. Futbolun ruhunda olan doğru davranış da budur. Son haftalarda fikstür gereği kümede kalma hesapları yapan takımlarla oynadık ve eksik kadromuza rağmen puanlar aldık. Alt sıraların kaderiyle oynamadık. Küme düşen veya kalan takımları o takımların mücadelesi belirlesin istiyoruz. Fatsa Belediyespor maçına da kazanmak için çıkacağız. Ligi galibiyetle bitirmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.